Imagine till Bella

Ursäkta väntan men detta blev en rätt lång imagine.
Hoppas du inte har något emot det.
Den är skriven av Emelia så om du gillar den kan du kolla in hennes novellblogg bland länkarna!

Föreställ dig att du är på stranden en ledig dag från jobbet. Solen steker och det är riktigt skönt. Det är ganska mycket folk på stranden, en hel del barnfamiljer. Du ligger på din handduk med en tidning i händerna och ett par solglasögon fasttryckta över näsan. Plötsligt hör du ett par ganska höga, manliga röster som tjuter och skrattar en bit bort. Av ren nyfikenhet sliter du dig från tidningen för att kolla, du är trots allt på en strand där det vimlar av halvnakna killar..och tjejer också för den delen. Blicken fastnar vid fem stycken killar, alla i badshorts. De har precis sprungit ner i vattnet och har ett ivrigt vattenkrig. En av dem har fångat din uppmärksamhet. En mellanlång, näst intill snaggad kille med ett otroligt sexpack sliter åt sig din blick. Han är vacker.  Ett stort leende sitter klistrat i hans ansikte och du skymtar en rad av snövita tänder. Ögongodis. Helst skulle du vilja gå fram för att prata med dem men det är du så klart alldeles för blyg för. Istället plockar du upp din tidning igen för att fortsätta läsa om årets heta träningstips. De intresserar dig dock inte speciellt mycket längre. Du bestämmer dig därför för att bada, det skulle både vara kul och dessutom en chans att möjligtvis kunna prata med dessa killar. Handduken och tidningen låter du ligga och så går du bort mot strandkanten. De fem killarna har slutat spruta vatten på varandra och har istället börjat simma en bit längre ut i vattnet. I alla fall fyra av dem. Den siste sitter själv på en handduk och ler åt de andra. Du bryr dig inte speciellt mycket om det eftersom han förmodligen har valt att stanna själv. Istället går du ut i vattnet och gåshuden sprider sig direkt över kroppen. Vattnet är inte direkt varmt. Du drar in magen, som om det skulle hjälpa, medan du försiktigt går längre ut i vattnet. När du har vatten till midjan andas du djupt några gånger innan du dyker i. En ilande kyla bränner mot din hud när du kommer under vattnet men du vänjer dig snabbt. När du återigen sticker fram huvudet ovan vattenytan ser du att du kommit närmre killarna. Försiktigt torkar du vattnet ur ögonen och ställer dig upp. Än är det inte så djupt att du inte når botten. Det är ändå så pass långt ut att du tillsammans med killarna är de enda här ute.

-  Hey!

Det plötsliga ropet får dig att vända dig om. Alla fyra står och tittar på dig.

-  Me? frågar du förvånat.

-  No, I was talking to the fish..Of course I meant you, ler en av dem.

Du känner dig lite generad och tittar ner i havet.

-  You have to excuse Lou, he can be rude sometimes, säger plötsligt en röst väldigt nära dig.

Chockad över rösten rycker du till och tittar upp. Det är han.

-  Hi, my name is Liam, ler han och räcker fram en hand för att hälsa.

-  And you can call me Bella, ler jag och tar hans hand.

-  What a beautiful name, säger plötsligt en annan av dem.

Hans burriga hår har lagt sig utmed hans huvud och det droppar lite vatten från topparna.

-  Oh, well, thank you, svarar du artigt och aningen generad.

-  I’m Harry, säger krulltotten och räcker även han fram sin hand.

Den sista killen, en blond en med gullig irländsk dialekt presenterar sig som Niall. Det visar sig att de är riktigt trevliga och ni står länge där i vattnet och pratar. Tillslut, när du knappt känner av dina ben längre bestämmer de sig för att gå upp igen. Du är inte den ende som fryser.

 

-  What do you think of an ice cream? frågar Liam när ni kommit upp på stranden igen.

-  That would be lovely, ler du.

-  Great!

Ett stort leende sprider sig i Liams ansikte och det får dig att smälta.

-  I’m just gonna pick up my towel and then we can go, säger du och börjar gå mot stället du lämnat handduken på.

Med handduken virad runt kroppen följer du med Liam mot glassvagnen som finns bara en liten bit bort. De andra killarna stannar vid sina handdukar för att sola.

- What can I help you with? frågar den unga killen som jobbar i vagnen.

-  What do you want love? frågar Liam och vänder sig mot dig

-  I think..I’ll take a strawberry ice cream, ler du.

-  Okay then, two strawberry ice creams, säger Liam.

-  But..

-  No, I take this, säger Liam.

Den unga kassören gör i ordning två jordgubbsglassar och räcker fram dem till er. Liam betalar och sedan lämnar ni vagnen.

-  Thank you, säger du glatt och slickar lite på din glass.

-  Nothing to thank for, it’s a pleasure to buy you ice cream, ler Liam och blinkar.

 

Det är ungefär en månad sedan du träffade Liam och de andra. Ni har umgåtts näst intill varje dag under hela sommaren, efter jobbet och på lediga dagar. Du har kommit nära dem allihopa men Liam är den du kommit närmast. Ni är så lika varandra, på alla sätt. I kväll är det party som gäller. Du, Liam och de andra killarna är ute och dansar samt dricker lite alkohol.

-  Can I have this one? frågar Liam glatt och du nickar.

Han tar din hand och för ut dig på dansgolvet. En ilande känsla bränner i din kropp när han lägger sina händer om din midja och drar dig nära. Hans andedräkt luktar en blandning av alkohol och mint men du vet att han inte har druckit mycket. Dina händer hamnar på hans axlar och ögonen möter hans. De stannar där och genom hela låten är de kvar. När musiken tystnar står ni fortfarande kvar, världen runt om liksom försvinner. Det är bara du och Liam, Liam och du. Du ser hur hans ansikte närmar sig och du ställer dig försiktigt på tå innan dina ögon sluts och du möter hans läppar. När kyssen är över kan du inte låta bli, utan ett leende sprider sig i ditt ansikte.

- Bella, will you be my girlfriend? 



» Bella

älskar den :) vad heter Emelias novellblogg? *ler* :) kram! xx

Svar: http://nnovellbloggen.blogg.se
Emma Kvarnström

2013-02-12 // 17:30:00
» Bella

Ok tack, jag läser den, den är en av mina favoriter :) xx

Svar: Haha vad bra då! :) xx
Emma Kvarnström

2013-02-12 // 17:43:53
» Bella

mm :) kram! xx

Svar: Men hittade du denna bloggen via hennes blogg eller hittade du den själv? :) x
Emma Kvarnström

2013-02-12 // 18:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback